Betaling

Voor de betalingsafhandeling van uw bestelling werken wij samen met Rabobank. De Rabobank Omnikassa is een betrouwbare partij met een goede reputatie en werkt buitengewoon klantvriendelijk. U kunt bij ons, zonder bijkomende kosten, betalen met iDeal, Mastercard, Visacard, Minitix en Paypal. Tevens kunt u uw aankoopbedrag overboeken op onze Rabobankrekening 35.71.13.306. Vermeld hier a.u.b. dan wel even uw bestelnummer bij.  

Verzending

Wij begrijpen dat u uw bestelde artikelen zo snel mogelijk wilt ontvangen en stellen alles in het werk om zo snel mogelijk te leveren. Onze voorraden bevinden zich in onze winkel in Leiden en in ons magazijn in Winschoten. Hierdoor kunnen wij de 96% van onze bestellingen binnen 24-48 uur verzenden. Wij werken er hard aan om dit percentage nog verder te verbeteren. Omdat wij werken met seizoensartikelen kan het zijn dat een artikel tijdelijk is uitverkocht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd door PostNL paketten van maandag tot en met zaterdag.

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons best om alle artikelen ook in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 4,50 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Bij bestellingen boven de € 100 is verzending GRATIS. Probeer dus zoveel mogelijk bestellingen te combineren.

 

PS. Vergeet niet te checken of er bij uw agenda een vulling wordt meegeleverd of dat u de vulling los moet bijbestellen.

Garantie

Succesagenda.com geeft op al de door haar verkochte succes agenda's een garantie van 10 jaar. De garantie gaat in op de factuurdatum.